2022 Oolong cake Kizuna

 
2022 Efekt lupa
  • 1 z 5
 

Pomocou naších známych jsme pro vás udelali tenhle japonský čajový koláč (Asshukucha 圧縮茶) z víc oxidovaného oolongu s názvem Kizuna 絆. Spojili jsme 2 lidi, 2 mistry, jednoho na farmařeni a druhého na lisováni. A dotáhli jsme tak náš sen do konce. Kizuna "絆" v japonštině znamená "pouto", "vazba" nebo "spojení". Tento pojem vyjadřuje hlubokou emocionální a duchovní vazbu mezi lidmi, která vychází ze sdílených zážitků, vzájemného respektu a podpory.

Dostupnost Momentálně nedostupné
Váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
1 800 Kč
Kód produktu 828/357
Kategorie Japan tea cake
 

Pomocou naších známych jsme pro vás udelali tenhle japonský čajový koláč (Asshukucha 圧縮茶) z víc oxidovaného oolongu s názvem Kizuna 絆. 

Spojili jsme 2 lidi, 2 mistry, jednoho na farmařeni a druhého na lisováni. A dotáhli jsme tak náš sen do konce.

Kizuna "絆" v japonštině znamená "pouto", "vazba" nebo "spojení". Tento pojem vyjadřuje hlubokou emocionální a duchovní vazbu mezi lidmi, která vychází ze sdílených zážitků, vzájemného respektu a podpory.

V japonské kultuře je "絆" považováno za důležitou hodnotu, která spojuje lidi a posiluje vztahy. Tento koncept se často objevuje v japonské literatuře, filmu a hudbě, kde se zdůrazňuje význam rodiny, přátelství a kolektivního ducha.

Kizuna "絆" může být také chápáno jako vazba mezi lidmi a přírodou, ať už se jedná o vazbu na konkrétní místo, přírodní prvky nebo živočichy. V japonské tradici je například obdivována hluboká vazba mezi lidmi a sakurami, která se projevuje v jarních festivalech hanami, kde se slaví krása a křehkost těchto květů a jejich krátkodobá existence.