Hodnocení obchodu

5,0 16 hodnocení
Přidat hodnocení
5
16x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MK Avatar autora Martin Kohútek | 6.10.2021
Veľmi rýchle dodanie, aj službičky navyše, skvelé čaje podľa náročných kritérií.
JK Avatar autora Jaroslav Kamlach | 4.10.2021
Vše perfektní, rychlé dodání, výborné čaje.
PZ Avatar autora Pavel Zdráhal | 5.9.2021
Všechno klape jak na drátkách. Doručení druhý den.
PR Avatar autora Pavlína Raková | 23.8.2021
Všechno v pohodě, velký výběr, moc doporučuji.
IH Avatar autora Iva Hlaváčková | 19.8.2021
Vynikající e-shop. Nadprůměrně široká nabídka sortimentu vysoce kvalitních čajů, ochutnávkových setů a příslušenství. Vždy velmi příjemné a vstřícné jednání a ochota vždy pohotově poradit s výběrem i nadstandartní přístup k zákazníkům vedoucí k jejich maximální spokojenosti při nákupu dělají z Nagomi Tea autentické místo, kde se budete vždy cítit dobře a výjimečně.
JG Avatar autora Jan Garčár | 18.8.2021
Široký výběr čajů a příslušenství. Čaje přišly buďto v originálních pytlících (Japonské), nebo v kvalitních uzavíratelných pytlících, což je pro mě důležité plus (nestíhám je pít, takže potřebuji, aby mi chvíli vydržely). Konvička byla také kvalitně zabalená. Při otevření balíku na mě jako dýchl luxus :) Čaje, co jsem zatím zkoušel, jsou kvalitou na velice dobré úrovni a některé jsou až skvostné. Péče o zákazníka na vysoké úrovni, komunikace skvělá. Z mé zkušenosti nákup určitě stojí za to.
AP Avatar autora Alena Petrjanošová | 17.8.2021
Čaje byly zakoupeny jako dárek , naprostá spokojenost , rychlé jednání i dodání , jenom co mne trochu vadilo že na obrázku byly jiné obaly než v jakých byl čaj dodán . To ale nijak neovlivní chut čaje. Obdarovaný byl spokojený také.
ML Avatar autora Martin Labudík (Administrátor) 17.8.2021
Děkujeme za hodnocení. Omlouváme se. Dopředávali jsme produkty s původním dizajnem a na eshopu jsme měli už nový dizajn obalu.
MD Avatar autora Michal Drápela | 17.8.2021
PR Avatar autora Pawel Ratajczyk | 17.8.2021
RB Avatar autora Radim Bilíček | 17.8.2021
KR Avatar autora Kateřina Rousová | 16.8.2021
PM Avatar autora Pavel Mykytyn | 16.8.2021
Avatar autora Tomáš Čejchan | 16.8.2021
Velmi spokojen. Doporučuji!!!
NP Avatar autora Narayan Pajerchin | 16.8.2021
RS Avatar autora Richard Stupák | 26.7.2021
Perfektný obchod, veľká ochota poradiť a ozaj výnimočné znalosti pána Martina. Rýchle dodanie. Moc príjemný obchod, nech je takých stále viac. Ešte raz vďaka.
VR Avatar autora Vít Ryjáček | 25.7.2021

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 16